Just making sure..

Go here to ask for help about how to play your Playstation 2 online and through LAN tunneling programs like Xlink Kai. If you have any other questions about how to get your PS2 online ask them here.
Faintestidea
Level 7: PacifistZone
Posts: 61
Joined: Wed Aug 15, 2012 3:29 am
Xlink Kai Setup?: no

Re: Just making sure..

Post by Faintestidea » Fri Aug 17, 2012 1:37 pm

Well then once im hooked up ill let you know

SG-17
Level 4: Rumble Group
Posts: 33
Joined: Fri Nov 18, 2011 4:52 am
Xlink Kai Setup?: no
Location: Pennsylvania
Contact:

Re: Just making sure..

Post by SG-17 » Fri Aug 17, 2012 5:02 pm

Faintestidea wrote:I'll have to learn how to hook up my ps2 online and do that kai thing. I just bought big red one SE for 2 bucks and Tribal for a buck. SWBF2 is 5 and Battlefield is 5 also. Good to be back on the PS2 side of things :)
Don't forget with Battlefield you will need to use this.

http://www.ps2onlinegaming.com/forum/vi ... =29&t=1050
(GMT-5)
Star Wars: Battlefront I & II | SOCOM I, II, 3/CA | Battlefield 2: Modern Combat | Godzilla: Save the Earth

Faintestidea
Level 7: PacifistZone
Posts: 61
Joined: Wed Aug 15, 2012 3:29 am
Xlink Kai Setup?: no

Re: Just making sure..

Post by Faintestidea » Sat Aug 18, 2012 12:48 am

Cant wait to get my system hooked up[

teamR@@K!E
Level 41: Can't Think of More Ranks...Time to Split!
Posts: 1137
Joined: Sat Mar 03, 2012 7:23 pm

Re: Just making sure..

Post by teamR@@K!E » Sat Aug 18, 2012 3:31 am

i did have one person show up
was it you?

anyway to play battlefield and most other games you don't need a specific dns address
but you do have to save one

Faintestidea
Level 7: PacifistZone
Posts: 61
Joined: Wed Aug 15, 2012 3:29 am
Xlink Kai Setup?: no

Re: Just making sure..

Post by Faintestidea » Sat Aug 18, 2012 1:22 pm

Wasnt me. Dont have a ps2 yet lol Getting one next week. You'll have to show me stuff :)

Faintestidea
Level 7: PacifistZone
Posts: 61
Joined: Wed Aug 15, 2012 3:29 am
Xlink Kai Setup?: no

Re: Just making sure..

Post by Faintestidea » Sat Aug 18, 2012 5:07 pm

What would I set my HD to to get optimal clarity, so I could cut down on pixels and blurs?

Viscosity
site admin
Posts: 681
Joined: Wed Aug 18, 2010 9:15 pm
Xlink Kai Setup?: yes

Re: Just making sure..

Post by Viscosity » Sat Aug 18, 2012 7:13 pm

Get a component cable: http://www.amazon.com/Intec-Component-C ... nent+cable

There are many of them of that you can pick from but the difference from composite to component on an hdtv is night and day.
(gmt-5)
Current Online Games: TSFP,TMBO, Project Snowblind, COD 2 BRO,Tribes, Champions: Return to Arms, Amplitude, Greg Hastings, XIII, Tony Hawk Pro Skater 3, Deer Hunter

Faintestidea
Level 7: PacifistZone
Posts: 61
Joined: Wed Aug 15, 2012 3:29 am
Xlink Kai Setup?: no

Re: Just making sure..

Post by Faintestidea » Sun Aug 19, 2012 4:53 pm

Have to check work (walmart) today and see if we have any cheap priced

Viscosity
site admin
Posts: 681
Joined: Wed Aug 18, 2010 9:15 pm
Xlink Kai Setup?: yes

Re: Just making sure..

Post by Viscosity » Sun Aug 19, 2012 9:07 pm

cables at stores will be a lot more expensive. Expect ot pay like 10-20 bucks for it. BTW a ps3 component cable will work with the ps2.
(gmt-5)
Current Online Games: TSFP,TMBO, Project Snowblind, COD 2 BRO,Tribes, Champions: Return to Arms, Amplitude, Greg Hastings, XIII, Tony Hawk Pro Skater 3, Deer Hunter

Faintestidea
Level 7: PacifistZone
Posts: 61
Joined: Wed Aug 15, 2012 3:29 am
Xlink Kai Setup?: no

Re: Just making sure..

Post by Faintestidea » Sun Aug 19, 2012 10:21 pm

Found one new at a trade in store for 8, so you're pretty much correct

Post Reply