I need help to know If I have xlink kai setup for my ps2

Go here to talk about Playstation 2 online games that can be LAN tunneled through programs like Xlink Kai.


    slasher550
    Level 2: My Street Resident
    Posts: 11
    Joined: Mon Oct 21, 2013 10:20 pm
    Xlink Kai Setup?: yes
    Xlink Kai username: slasher550
    Location: Florida

    I need help to know If I have xlink kai setup for my ps2

    Postby slasher550 » Sat Feb 06, 2016 6:16 pm

    I want to know if I have this down right. I hooked up my ps2 using an Ethernet cable and then hooked the other part of the Ethernet cable to my PC. I then went on call of duty 2 big red one and hit LAN mode and basically checked to see if that was working or not. It was and I thought that was it. I also downloaded xlink and put in on my computer but when I try to start up xlink it says please sign in. I do that and nothing happens.

    What am I doing wrong here? I really want to play cod 2 big red one with some other people. I wanted to play that online so badly back when it was out but I could never figure out how to get it setup. Please help.
    eastern standard time.

    teamR@@K!E
    Level 41: Can't Think of More Ranks...Time to Split!
    Posts: 1110
    Joined: Sat Mar 03, 2012 7:23 pm

    Re: I need help to know If I have xlink kai setup for my ps2

    Postby teamR@@K!E » Sat Feb 06, 2016 11:50 pm

    You don't need to play cod2 in lan mode, just use and enter the right dns and play normal.

    slasher550
    Level 2: My Street Resident
    Posts: 11
    Joined: Mon Oct 21, 2013 10:20 pm
    Xlink Kai Setup?: yes
    Xlink Kai username: slasher550
    Location: Florida

    Re: I need help to know If I have xlink kai setup for my ps2

    Postby slasher550 » Sun Feb 07, 2016 1:38 am

    But what would the right dns name be?
    eastern standard time.

    teamR@@K!E
    Level 41: Can't Think of More Ranks...Time to Split!
    Posts: 1110
    Joined: Sat Mar 03, 2012 7:23 pm

    Re: I need help to know If I have xlink kai setup for my ps2

    Postby teamR@@K!E » Sun Feb 07, 2016 3:45 am

    198.91.90.160

    enter and save that dns to your memory card, in your ps2 and use it to join cod2

    slasher550
    Level 2: My Street Resident
    Posts: 11
    Joined: Mon Oct 21, 2013 10:20 pm
    Xlink Kai Setup?: yes
    Xlink Kai username: slasher550
    Location: Florida

    Re: I need help to know If I have xlink kai setup for my ps2

    Postby slasher550 » Sun Feb 07, 2016 5:07 am

    Is need for speed underground 2 still playable online through xlink Kai? It would be cool if that could be played still. I did put that into my ps2's network setting. I put it as the primary dns address? Was that how it was supposed to go?
    eastern standard time.

    User avatar
    Mytho
    Level 41: Can't Think of More Ranks...Time to Split!
    Posts: 483
    Joined: Wed Aug 18, 2010 10:55 pm
    Xlink Kai Setup?: yes
    Xlink Kai username: xXxSeraphimxXx
    Location: On the Homefront
    Contact:

    Re: I need help to know If I have xlink kai setup for my ps2

    Postby Mytho » Wed May 11, 2016 10:19 pm

    Need for Speed Underground 2 isn't playable through Xlink Kai due to the game's lack of a LAN mode.
    (gmt-5)
    Let Battlefield 2: Modern Combat go!


    Return to “PS2 LAN tunneling (Xlink Kai)”

    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests