Call Of Duty 3

Go here to see which online PS2 games our community has been playing. Also, go here to discuss a specific online match you played in.

So, if you met up with some community members for an online match, feel free to post a thread here to start up some discussion about that specific game.
AMATERASU
Level 5: 187 Avoid this Game or Die
Posts: 42
Joined: Wed Sep 28, 2016 4:33 pm
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: XAMATERASUX
Location: BRASIL

Re: Call Of Duty 3

Post by AMATERASU » Sun Jan 08, 2017 9:15 pm

We are online again, my Brazilian friends

AMATERASU
Level 5: 187 Avoid this Game or Die
Posts: 42
Joined: Wed Sep 28, 2016 4:33 pm
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: XAMATERASUX
Location: BRASIL

Re: Call Of Duty 3

Post by AMATERASU » Sun Jan 08, 2017 11:26 pm

We are still online at CALL OF DUTY 3
http://ap.imagensbrasil.org/image/EBppeW

User avatar
Bobz1993
Level 10: Delta Force: White Seagull Down
Posts: 94
Joined: Sun Jun 26, 2011 5:24 am
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: bobz1993
Contact:

Re: Call Of Duty 3

Post by Bobz1993 » Mon Jan 09, 2017 7:19 am

AMATERASU wrote:Sorry to ask but someone would know how to create a DNAS BYPASS CHT for the game CALL OF DUTY 3 ID SLUS_214.26 to be used in the OPEN PS2 LOADER thanks
You should be able to put a disc id under the game settings in OPL.

Call Of Duty 3 (SLUS_214.26)
Disc ID = XX XX 01 30 DC
Disc ID = XX XX 01 30 E4
Disc ID = XX XX 04 30 EC

Pick any one and replace XX with any hexadecimal (0-9 A-F).

Let me know if you are on at all after 10pm (UTC-5). COD3 was a favorite.
Specifically supporting Mortal Kombat, Midnight Club 3, All Star Baseball 2005, THPS, Tribes:AA and other games supported by OpenSpy.
To connect use my DNS server, 67.249.158.107

Visit http://bobzent.info for more info.

Cod3
Level 2: My Street Resident
Posts: 13
Joined: Sun Jan 08, 2017 3:30 pm
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: Sem43

Re: Call Of Duty 3

Post by Cod3 » Mon Jan 09, 2017 8:45 am

, too, on the original call of duty 1, such a problem

Hunk91
Level 41: Can't Think of More Ranks...Time to Split!
Posts: 490
Joined: Wed Sep 23, 2015 12:02 pm
Location: France

Re: Call Of Duty 3

Post by Hunk91 » Mon Jan 09, 2017 3:52 pm

I plan to play today at 2 pm CST (8 pm GMT). I hope to meet some of you there! If nobody host, I will!
\\FAT PAL PS2 + Internal 64GB SD Card + FMCB 1.953 + OPL 0.9.3
\\PCSX2 1.40 + CLR DEV9 V0.7 (Playing via Wifi!)

Playing: B.O File#1&2, SWBF I&II, T.A.A, Sniper Elite, Area 51, Hot Wheels Stunt Track Challenge, T.M.B.O, C.O.D 3, M.G.S.3.O

Cod3
Level 2: My Street Resident
Posts: 13
Joined: Sun Jan 08, 2017 3:30 pm
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: Sem43

Re: Call Of Duty 3

Post by Cod3 » Mon Jan 09, 2017 4:32 pm

I'm waiting for the original Call of Duty 1, in which the error 864

AMATERASU
Level 5: 187 Avoid this Game or Die
Posts: 42
Joined: Wed Sep 28, 2016 4:33 pm
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: XAMATERASUX
Location: BRASIL

Re: Call Of Duty 3

Post by AMATERASU » Mon Jan 09, 2017 5:12 pm

Cod3 wrote:I'm waiting for the original Call of Duty 1, in which the error 864
CALL OF DUTY 1 (USA) works normally with cristian dns 186.34.212.90

Cod3
Level 2: My Street Resident
Posts: 13
Joined: Sun Jan 08, 2017 3:30 pm
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: Sem43

Re: Call Of Duty 3

Post by Cod3 » Mon Jan 09, 2017 5:13 pm

I know. But I still have a PAL region

AMATERASU
Level 5: 187 Avoid this Game or Die
Posts: 42
Joined: Wed Sep 28, 2016 4:33 pm
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: XAMATERASUX
Location: BRASIL

Re: Call Of Duty 3

Post by AMATERASU » Mon Jan 09, 2017 5:19 pm

Bobz1993 wrote:
AMATERASU wrote:Sorry to ask but someone would know how to create a DNAS BYPASS CHT for the game CALL OF DUTY 3 ID SLUS_214.26 to be used in the OPEN PS2 LOADER thanks
You should be able to put a disc id under the game settings in OPL.

Call Of Duty 3 (SLUS_214.26)
Disc ID = XX XX 01 30 DC
Disc ID = XX XX 01 30 E4
Disc ID = XX XX 04 30 EC

Pick any one and replace XX with any hexadecimal (0-9 A-F).

Let me know if you are on at all after 10pm (UTC-5). COD3 was a favorite.
It is no longer necessary to use DNAS in opl! I thought it would be possible to create an edited iso for CALL OF DUTY 3, if my friends are with me we will be playing you want us to use your DNS?
Many thanks for everything BOBZ

AMATERASU
Level 5: 187 Avoid this Game or Die
Posts: 42
Joined: Wed Sep 28, 2016 4:33 pm
Xlink Kai Setup?: yes
Xlink Kai username: XAMATERASUX
Location: BRASIL

Re: Call Of Duty 3

Post by AMATERASU » Mon Jan 09, 2017 5:22 pm

Cod3 wrote:I know. But I still have a PAL region
PAL region I do not know yet I have not tested but I believe it has DNAS and server running

Post Reply